CoNTenG diNDinG

Sunday, 12 June 2011

nk buh tajuk ape ye???

assalamualaikum.....

hehehe..lme rsenye xtulis blog actually sok aku da final exam "statistic lak tu..ape pon lom bca lg ",ape pon xbleh...hehhe...la ni dh pukul 5 ape pun xstdy..mula la dh cuak..ape la nk jawap nnt...tp xyah kisah r..mata pon xngantuk lg..pastu tersa lak nk tulis blog,sbb pe? sbb td terbca blog pasl "jangan bercinta dengan blogger" sje je bt entri ni kot2 bleh la bg pndagan sdikit sbnyak....bg aku klu tkat nk bercinta tu..boleh dgn sapa pon bleh..xksh la hg tu artis ka,blogger ka,lawyer?magistreet?doktor?..yg pnting titik permulanye adalah hati.. kn?

        Tp......ada tpinye,aku nk higlight sket kt pasl "jangan bercinta dengan blogger"  bg aku la,ok je kot klu bercinta tu..tp ape2 pon mstlah kna utamakn yg special dulu.. heheh,kata syg sme syg,klu xjga hilang la syg tu..so blogger2 jgk ,brcinta2 jgk...make sure la ada batas2 dia,dh tau diri tu ada yg ponya jgn la dok gedik berkepit2 xkira la laki/pmpuan sme je...sbb ape?slalu kn bdk2 blogger slalu ada kn gthering sini,gthering sna..actually bg aku, aku sokong sosial sihat cmtu,kat situ kita leh knl rmai org,pastu mngerat silaturahim sesma blogger kn xslah,sronok kot follow event cmtu..heheh...yg pling bestnye bila bt KNDURI kompom penuh..tp plz respect your relationship between boyfren/gurfren u all lah..hehehehe...niat bekawan xpe,tp..
bnda ni mmg slalu berlaku lah..conthnye cmni :

        first           - gathering...
       second      - berknlan...
       third          - dpt no phone then msg...
       four           - ajak kuar,ajak itu la ini la...
       five            - lu pikir la sndri pe nk jd kn

    so  benda2 cmni la yg xbrapa nk elok ni....huhuuh...tp klu kna pada caranye...it so k,if asyik pikir positif je xbleh jgk, kita ni manusia biasa xkan pnhnye lari dari sifat jeles,ceburu,bengkek,dan mcm2 lg lah...last2 skali BREAK OFF la jwpnye..huhuh...pastu ayat yg kerap2 yg akn kuar...mst "MYBE KITA XDAK JODOH LA"(berdasarkn pengalam kwn2...ehehh)emmmm...mcm2 kan...harap2 kita2 yg blogger2 yg kat sini ni..jgn la cmtu na...klu x mmg la kna fire je geng blogger ni...

     ape pon aku doakn kita klu dh BERcinTAN CINTUN tu..utk lelaki Jadi LELAKI SEJATI LA BRO..utk wanita2 SAYANG ORNG YG BTUI sYG kiTa biaq p la xhnsem pon..asl sdap mate memandang ,hati tersa riang..ehheheh

ape2 pon jom lyn lgu ni dulu...........................................................



ok la dh kul brpa ni...mampus aku stdy ape pon x g ni....dh r aku chow dulu salam sume..daaaaaaaaaaa





p/s : entri ni tidak di tujukan pada sesiapa pon just tip,n pndagn "POSITIVE THINKING K"..hehehhehe
       so sje kongsi2 je...n jgn slah fham right. TRY TEKAN LIKE

6 comments:

  1. Wah... kalau boleh nak tingkatkan lagi gaya penulisan blog ang kena tulis dengan ayat penuh dan ejaan penuh.. baru sempoi.. aku baca penulisan ang boleh tahan jugak.. :D

    ReplyDelete
  2. hahhha...puji ke perli ni..hahha..btw thank ada jgk orng nk komen kt blog aku..tidak jemu rsa tulis blog..hehhe..thank skli lagi sbb bg tip..wazaaaaa

    ReplyDelete
  3. haha. bgus2. yg pntg postive thinking tpi biar b'pada kan. hek ;)

    ReplyDelete
  4. hehehe...tau xpe....btui2..positive2..haha

    ReplyDelete