CoNTenG diNDinG

Saturday, 25 June 2011

JOM JOIN BLOGLIST BUDAK KUAT PERASAN TU..!

 
buat satu entry bertajuk :
 JOM JOIN BLOGLIST BUDAK KUAT PERASAN TU..!

syarat-syarat :
1. follow..?
kalau rasa nak follow pun boleh sebab 
lagi senang nak tau apa-apa nanti..^^

2. tag orang..?
x payah pun tak apa..^^
tapi sebar-sebarkan lah ye..^^ thnks..~

3. copy..?
copy lah ye banner yang aku dah buat khas untuk korang tu..^^
comel tak..? he3..
[pasan..dush2..!!]

4. tinggalkan link anda dalam komen bawah ni okey..^^
senang aku nak jalan-jalan..^^
tarikh last 28/6/11..^^



p/s: saje join contest ni,so jom la kita jom meramaikan penyertaaan
*layan*..............
TRY TEKAN LIKE

2 comments:

  1. meh follow www.pancingarateam.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. dh follow....lyn jgk kn...hihi

    ReplyDelete