CoNTenG diNDinG

Thursday, 1 December 2011

Maxthon 3 depa kata menatang ni laju?? (baca dulu baru tau)

salam,
 lama dah tak update blog ni,untuk mengupdate kan blog yang koman spanar ni.aku dah meng copy satu page informasi terbaru untuk kita,lagi pon aku dapat dari kawan-kawan juga,so tak salah kalau kita berkongsi kan,jadi baca la sendiri pasal maxthon3 ni ye.

(browser paling laju yang ramai tak tahu)




Maxthon ni satu web browser yang lagi laju dari google chrome.Yang bestnya,tak macam browser lain,browser ni boleh download video dari mana-mana laman web yang ada video contohnya youtube dan metacafe.Yang lebih best lagi,browser ni ada sistem yang mana korang boleh akaun sendiri manalah tahu korang kongsi komputer dengan orang lain kan.Dan specialnya lagi,browser ni nak download tak lah banyak dia punya data cuma 30-40 MB saja tak macam Mozilla dengan Google Chrome yang sampai 60-70 MB tu

p/s: mmmm....kalau korang berminat aku ada credit kan tuan punya blog ,so korang boleh download disitu selamat mencuba...

credit: downloadaddicts dan kalau korang nak try dowload boleh klik disini TRY TEKAN LIKE

7 comments:

  1. ermmm maxthon! memang laju & ringan.. tapi, byk masalah dgn plugin :)

    ReplyDelete
  2. yep..btui tu...tp rsanya dlm pembaikn kot..sbb sy pon bru try je...dari segi plugin mmg sy try pon ada problm....

    ReplyDelete
  3. x penah tahu adanya mexthon! sadis betol laaa..aii sy baru follow ur blog..klau sudi singgah la blog sy n follow yea..(^_^)

    ReplyDelete
  4. hehe..thank sbb sudi follow..nnt sy singgh blog awk ye...

    ReplyDelete
  5. okehh ! sye dah pollow awk n aku nak donlot pas ni..thanxz 4 de info anyway...
    http://myhuhuhabuu.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. lamanya kami tak menyinggah kat blog arna besaq ni.. terima kasih berkongsi info

    ReplyDelete
  7. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
    Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete