CoNTenG diNDinG

Monday, 27 June 2011

bloggerzzsss

salam

Seperti hari2 yang lain,aku tetap tak dapat nak lelapkan mata,setiap malam kalau nak lelap tu mesti dok teringat tak pon mimpi2 yang akan akan buat aku terjaga.....blogger?kenapa tajuk entri aku kali ni pasal blogger..mesti korang tertanya2 kan...

Dulu dunia blogger ni ,aku langsung tak kenal,ape benda la blogger ni,tapi bila aku stalker2 pasal benda ni, baru aku tahu yang blogger adalah sebuah web yang di createkan sendiri oleh si blogger lah,tapi bagi aku blogger ni macam buang masa ,benda bodoh,dan tak mendatangkan hasil.....huhuh...(kuang ajaq giler kan)tapi tu dulu la....hehheheh...(sory blogger2 ek) sekarang disebabkan selalu dengan blogger aku kini mula menyintai blog,bukan sebab ape2 pon,disini aku boleh dapat banyak maklumat tentang dunia kini,bukan itu saja ,dengan blog kita boleh dapat ramai kawan2,boleh berinteraksi dengan semua geng2 blog,boleh bertukar-tukar pandagan dan kini blogger juga buat aku hilang kebosanan....

apa yang boleh aku katakan sekarang ni...."I LOVE BLOGGER" (eeyywwww..hehheh..bukan selalu)




p/s: so sesiapa agak kebosanan tu bt la blog,kadang2 blog boleh memenuhi ruang yang kosong dihati
TRY TEKAN LIKE

2 comments:

  1. Kekadang blog ni buat orang rasa tertekan bila memikirkan sesuatu idea untuk di jadi kan entri sebagai ceriat... :D

    ReplyDelete
  2. itu kadng2 je wan...tp kadng tmpt utuk kita luahkan sglanye2 xkira la pape pon..hehhe..kn2...

    ReplyDelete