CoNTenG diNDinG

Wednesday, 22 June 2011

F.B pon nak kena block ke?


Account Temporarily Unavailable

Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please try again in a few minutes.





kenapa lak jadi camni ape kena mengena ngan account yang pulak aduyai.... F.B aku yang ni pon nak kena block ke ape ni...adush...susah la cmni..taik sungguh..



p/s:..................mmmmmmmmmmmmmmm........................
TRY TEKAN LIKE

2 comments:

  1. pergh!! kau kena block ke??
    kali keberapa??

    kalau aku kena block dah kali ke 4...!
    Cilaka punya facebook sebab suka sangat block aku..

    aku naik menyampah bila tau aku kena warning then kena block 1 minggu tanpa facebook...

    http://www.mejuez.com/2011/06/aku-menyampah-benda-ni.html

    ReplyDelete
  2. kedua ko rasanya....aku pon tak tau dah kenapa..tapi aku cam tau la...mayb aku kena report abuse tu kot...huhuhu

    tu la rasa panas je...member aku ramai kot dalam tu jenuh la nak add sorang2..

    ReplyDelete